Financiranje izborne promidžbe

OBVEZATNE UPUTE BROJ FMLN-I
o suradnji Državnog izbornog povjerenstva Republike Hrvatske i nadležnog izbornog povjerenstva u provedbi nadzora financiranja izborne promidžbe na prijevremenim izborima za zamjenika općinskog načelnika Općine Bale-Valle iz reda pripadnika talijanske nacionalne manjine koji će se održati 5. svibnja 2019.

Priopćenje o obvezama izbornih sudionika za financiranje izborne promidžbe na izborima za zamjenika općinskog načelnika Općine Bale-Valle iz reda pripadnika talijanske nacionalne manjine koji će se održati 5. svibnja 2019.

Priopćenje o obvezama u slučaju nepodnošenja kandidature na izborima za zamjenika općinskog načelnika Općine Balle-Valle iz reda pripadnika talijanske nacionalne manjine koji će se održati 5. svibnja 2019.

Zahtjev za dodjelu korisničkog imena i lozinke za ulazak u informacijski sustav za nadzor financiranja na izborima za zamjenika općinskog načelnika Općine Balle-Valle iz reda pripadnika talijanske nacionalne manjine za osobe koje nisu postale izborni sudionici (.doc/.pdf)


Financijska izvješća o financiranju izborne promidžbe

Izvješće o provedenom nadzoru financiranja izborne promidžbe