Preskočite na glavni sadržaj

Izvadak iz zapisnika 230. sjednice

IZVADAK IZ ZAPISNIKA (.doc/.pdf) 230. sjednice Državnog izbornog povjerenstva Republike Hrvatske održane 25. rujna 2020. u 8,30 sati u sjedištu Državnog izbornog povjerenstva Republike Hrvatske, Visoka 15, Zagreb.
 
D N E V N I   R E D
  1. Imenovanje proširenog sastava Županijskog izbornog povjerenstva Šibensko-kninske županije sa sjedištem u Šibeniku
  2. Donošenje Odluke o isplati drugog dijela sredstava Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske za materijalne troškove diplomatskih misija i konzularnih ureda Republike Hrvatske kao i sredstava za rad biračkih odbora u inozemstvu u provedbi izbora zastupnika u Hrvatski sabor održanih 4. i 5. srpnja 2020.
  3. Donošenje Odluke o obustavi izvršenja Odluke Državnog izbornog povjerenstva o privremenoj obustavi isplate sredstava za redovito godišnje financiranje iz proračuna Općine Klana nezavisnom vijećniku Valteru Štembergeru
  4. Razno
Dnevni red je prihvaćen te je na sjednici usvojeno:
 
Ad.1. Rješenje o imenovanju proširenog sastava izbornog povjerenstva Šibensko-kninske županije
Ad.2. Odluka o isplati drugog dijela sredstava Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske za materijalne troškove diplomatskih misija i konzularnih ureda Republike Hrvatske kao i sredstava za rad biračkih odbora u inozemstvu u provedbi izbora zastupnika u Hrvatski sabor održanih 4. i 5. srpnja 2020.
Ad.3. Odluka o obustavi izvršenja Oduke Državnog izbornog povjerenstva o privremenoj obustavi isplate sredstava za redovito godišnje financiranje iz proračuna Općine Klana nezavisnom vijećniku Valteru Štembergeru
Ad.4. Razno